Update KOMO catalogus in OSF

KOMO stelde inmiddels ruim 300 bestekspecificaties op, gebaseerd op haar BRL’en voor producten en processen. De specificaties zijn ontwikkeld in samenwerking met de deskundigen van de certificerende instellingen en vervolgens geactualiseerd en geaccordeerd door KOMO. “Na de publicatie op 3 november jl. hebben we o.a. van de BNB een waardevolle terugkoppeling ontvangen. Op basis van de terugkoppelingen is de KOMO Catalogus geactualiseerd. Deze nieuwe versie is op 22 december online geplaatst.” Aldus de KOMO website.

http://www.komo.nl/bestekservice/


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s