OSF voor Fabrikanten

Uw FPS wordt uit STABU2 verwijderd, wat nu?

Uw STABU2 Fabrikanten Product Specificatie (fps) wordt eind 2016 uit de catalogus verwijderd. Het alternatief dat STABU aanbiedt is deelnemen in de nieuwe systematiek BWBRD.

Maar is dat wel de beste keus? Bereikt u daarmee uw doelgroep? Hoeveel bestekschrijvers gebruiken BWBRD? De meesten geven aan voorlopig met de STABU2 systematiek te blijven werken. Lees het rapport over BWBRD van de Bond van Nederlandse bestekschrijvers

Met een OPEN FPS kunt u uw bestaande productspecificaties gratis blijven verspreiden voor gebruik in STABU2 bestekken en tevens voorbereid zijn op toepassing in BWBRD.

 

Waarom kiezen voor een OPEN FPS?

  • Sluit aan op élke systematiek: STABU2 (nog steeds veruit het meest gebruikt), NL/SfB (in de meeste BIM protocols), NEN2699 én in de toekomst ook BWBRD.
  • Bruikbaar in alle software die OSF (Open Specificaties Formaat) ondersteunt (nu al meer dan 85% marktdekking onder bestekschrijvers).
  • Op elk gewenst moment zelf aan te passen of te laten aanpassen door uw dienstverlener (óók desgewenst op basis van de onderleggers uit BWBRD) en direct zichtbaar in de software van uw doelgroep.
  • Gratis te gebruiken door uw doelgroep én gratis aan te maken voor de fabrikant.

 

Met één klik uw bestaande fps omgezet naar OPEN FPS

Heeft u momenteel productspecificaties in STABU2 staan die eind dit jaar verwijderd worden? Dan kunt u deze op het portal fps.openspecificaties.nl met één muisklik goedkeuren voor publicatie als OPEN FPS. Het portal zorgt automatisch voor opname in de OPEN FPS catalogus en voor het informeren van bestekschrijvers over uw aanpassing. Ook kunt u de OPEN FPS onderhouden en nieuwe aanmaken.

Direct aan de slag >>

Zij gingen je voor:

logos-fabrikanten