OPEN FPS: volgende mijlpaal OSF

Eindhoven 26 mei 2016 – Het initiatief voor Open Specificaties bereikt een volgende mijlpaal met de introductie van OPEN FPS, een Fabrikant Product Specificatie in het Open specificaties Formaat OSF.

Via een internet-portaal kunnen fabrikanten gratis productspecificaties aanmaken en onderhouden om aan te bieden aan bestekschrijvers.

Nu STABU op het punt staat om alle fabrikant productspecificaties eind 2016 uit de STABU systematiek te verwijderen biedt een OPEN FPS uitkomst. Met een OPEN FPS kunnen fabrikanten hun bestaande fps-en alsnog (gratis) distribueren onder bestekschrijvers. Het internet-portaal zorgt automatisch voor het sturen van notificaties over updates aan bestekschrijvers die de OPEN FPS catalogus hebben gedownload.

 

Waarom kiezen fabrikanten voor een OPEN FPS ?

  • Sluit aan op élke systematiek: STABU2 (nog steeds veruit het meest gebruikt), NL/SfB (in de meeste BIM protocols), NEN2699 én in de toekomst ook BWBRD.
  • Bruikbaar in alle software die OSF (Open Specificaties Formaat) ondersteunt (nu al meer dan 85% marktdekking onder bestekschrijvers).
  • Op elk gewenst moment zelf aan te passen of te laten aanpassen door uw dienstverlener (óók desgewenst op basis van de onderleggers uit BWBRD) en direct zichtbaar in de software van uw doelgroep.
  • Gratis te gebruiken door uw doelgroep én gratis aan te maken voor de fabrikant.

Hoe werkt het >


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s