Eerste bestekservice met OSF

28 januari 2016 -Zeeboer heeft de eerste bestekservice met OSF ondersteuning gepubliceerd: de Wédéflex BIM-/bestekservice dé nieuwe norm in bestekserviceland.

Niet alleen op het gebied van dakbedekkingssystemen zet Wédéflex de norm, ook in haar dienstverlening en informatievoorziening naar de markt loopt Wédéflex al jaren voorop. Afgelopen maanden heeft haar bestekservice een ingrijpende gedaanteverwisseling ondergaan en is er baanbrekend werk verzet.

Gezien de inhoud en de doelgroep van de nieuwe informatieservice is deze omgedoopt tot BIM/-bestekservice. De service wordt gevonden op de website van Wédéflex (www.wedeflex.nl) en kan direct vanaf de homepage worden opgestart:

    

Lees verder op de website van Zeeboer op de voorbeeldenpagina.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s