Tweede update KOMO catalogus

In een bestekprogramma voor de certificerende instellingen zijn inmiddels nieuwe en aangepaste bestekspecificaties ontvangen. Op basis daarvan is de KOMO catalogus geactualiseerd en op 22 februari 2016 online geplaatst.

Inzien bestekspecificaties

De bestekspecificaties van KOMO zijn te raadplegen op de website http://komo.openspecificaties.nl op deze website kan iedere specificatie worden ingezien en mogen door iedereen worden toegepast. Eventuele opmerkingen of voorstellen voor nieuwe specificaties kunnen aan KOMO worden verstrekt en zullen mogelijk worden opgenomen. KOMO certificaathouders mogen aangeven hoe de huidige specificaties aangepast kunnen worden aan hun product. Deze zullen als “producentspecifieke” specificaties worden toegevoegd.

 

http://www.komo.nl/bestekservice/


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s